U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Reconnective Healing

staat voor het ontvangen van Licht en Informatie vanuit het Universum. Deze nieuwe frequenties verbinden zich met onze planeet, verbinden zich met onze snaren in het nulpunt energieveld ( golven van draden die zich buiten en in ons lichaam bevinden). De verschillende bewustzijnslagen worden met elkaar verbonden waardoor er een andere genetische informatie ontstaat met als doel : gezondheid en bewustzijn. Een transformatie vindt plaats, veel klachten en ziektebeelden, die alleen symptomatisch behandeld kunnen worden, verdwijnen.

Een Reconnective Healing verlicht de pijn, vermindert neveneffecten van bestraling en chemotherapie, helpt lichaam sneller te herstellen, verhoogt de levenslust. Het geeft vertrouwen en kracht. Reconnective Healing is geschikt voor elke leeftijd en kent geen contra indicaties. Ook dieren zoals paarden, honden en katten hebben baat bij de behandeling.

  Reconnective Healing is bijzonder goed voor nieuwetijds kinderen!

Behandeling: Tijdens de sessie ligt u op een behandeltafel, houdt u de kleding aan ( schoenen wel  uit) en wordt u niet aangeraakt. U hoeft niet op een speciale manier te ademen, te visualiseren, te mediteren . U ligt rustig en ontspannen, de ogen gesloten en ervaart……. Het verdient aanbeveling om voor de sessie geen sterk ruikende doucheschuim, shampoo of parfum te gebruiken .

Een sessie duurt ongeveer 50 minuten. 1 tot 3 sessies wordt aanbevolen.