U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 
Enkele ervaringen
 
Ik heb de Reconnectieve Healing daadwerkelijk ervaren als een (her)verbinding met het Universum. Daarnaast werd mijn lichaam gereinigd van allerlei onzuiverheden, wat een gevoel van herboren worden geeft. Ik vond het een ongelooflijke ervaring, die met niets anders te vergelijken is." D.L.

 
 " Wonderbaarlijk, ik kan er niet over uit......November 2006 was ik behoorlijk verkouden. Na deze verkoudheid had ik een heel vervelende kwaal overgehouden nl. verstopte oren, druk op mijn oren en hoorde mijzelf praten wat ontzettend irritant was. Na verscheidene soorten neusspray, gehoortesten en foto's volgde er een chronische ontsteking. Dit is verwijderd en er is een buisje in mijn linker oor geplaatst. Dit heeft jammer genoeg helemaal niets geholpen! 1 jaar na de operatie heb ik een second opinion aangevraagd bij de KNO afdeling van het MCA te Alkmaar. Daar konden ze echter niets meer voor mij doen. Inmiddels had mijn vriendin Lia de Reconnection opleiding gedaan in Antwerpen. Na 2 sessies Reconnectieve Healing kwam ik tot mijn grote verbazing tot de conclusie dat, o wonder, ik mijn euvel grotendeels kwijt ben. Ik ben haar zo dankbaar dat ze mij heeft geholpen. Ik vind dit echt een wonder......."Ita.

 
Mijn ervaringen met 2 afstandsessies Reconnective Healing. De stekker van de telefoon heb ik er uit gehaald om zo rustig mogelijk te kunnen liggen. Eerst had ik rustige muziek aan maar heb dit snel uitgedaan omdat het niet goed voelde. Wel heb ik in gedachten contact gemaakt met de gever om me volledig open te stellen maar wat eigenlijk niet hoeft. Tijdens de sessie voelde ik al snel dat mijn lichaam er op reageerde door niet te controleerbare bewegingen. Gedachten hierbij waren: laat maar over je heen komen en ontspan je volledig. Waar ik bewust van was, was dat de rechterarm steeds van binnen naar buiten draaide en de schouders maakten schokkende bewegingen en gingen omhoog en omlaag. Bij de eerste sessie maakte mijn rug vanuit lig positie de onderrug naar boven een beweging, er werd een holle rug gecreëerd. Dit gebeurde 2 keer. Alle bewegingen stopten ook weer plotseling. Ze waren er en waren ook zo weer weg, ik had er geen controle over. Omdat ik het gevoel had dat ik in een ander energie verkeerde was het goed om bij mezelf te blijven. Rustig ademen en toen het goed voelde om op te staan, zo na 40 minuten, een warme deken om me heen te slaan vanwege een dalende temperatuur. Na de sessie liet ik alles op me inwerken en deed het rustig aan. Ik vond het een heel bijzondere soms heftige ervaring die je ook echt ervaren moet en moeilijk is om uit te leggen. M.T 
 
 
Mijn ervaring met Reconnectieve Healing
Nadat ik het boek van Eric Pearle had gelezen was ik erg nieuwsgierig geworden  naar wat het voor mij zou kunnen betekenen. In mijn zoektocht naar een erkende practitioner kwam ik op de website van Lia terecht. Ik zag haar foto, las haar verhaal en voelde gelijk dat ik bij haar moest zijn. Dat dit inhield dat ik er een stuk voor moest reizen deerden niet.
De eerste (eigenlijk alle) sessie was zeer bijzonder. Mijn mond, benen, hoofd en vooral mijn armen begonnen te bewegen. Soms in houdingen waarvan ik dacht dat ik die toch echt niet zou kunnen maken maar het gebeurde wel......Mijn linker arm bleef allerlei onmogelijke strekkingen maken. De arm waar ik zolang van gewend was dat deze nooit naar achteren kon strekken. Pas toen "ze" zo bezig waren met deze arm besefte ik dat weer.
Ik had mijn ogen gesloten en zag licht van boven op mij schijnen. Mijn overleden moeder sprak mij toe dat ik het gewoon moest laten gebeuren. Dat ik niet bang hoefde te zijn. ' t Voelde alsof er allerlei kleine mannetjes met mijn lijf bezig waren. Soms hield ik mijn adem lang in langer dan normaal. Toch voelde het niet eng. Verre van dat, juist fijn...... alsof elk stukje van mijn lijf werd gereset.
Na deze behandeling heb ik er nog 1 gehad bij Lia thuis en 4 maal op afstand. Deze waren minstens net zo sterk. Ik voelde het als Lia begon en ook wanneer  de behandeling klaar was.
Heel bijzonder.
De dagen erna was ik vaak heel boos, snel geïrriteerd en moe. 't Maakte allerlei emoties los.
Maar nu een half jaar later kan ik zeggen dat het zeker positief invloed op mijn leven heeft gehad. Met mijn linker arm kan ik alle bewegingen weer maken. Ook mijn heup voelt weer soepel. Lichamelijk voel ik me fit maar juist ook op het geestelijke vlak heeft de Reconnectieve Healing me veel gebracht. Knopen doorhakken, het loslaten van de vriendschap  met mijn beste vriendin, wat eigenlijk al tijden geen beste vriendin meer was. Duidelijker mijn grenzen aangeven en meer ruimte voor mezelf innemen.
Ik volg nu een cursus intuitieve ontwikkeling, ben me nog meer in yoga gaan verdiepen en voel me goed. Lia is een warm mens, oprecht en ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen.
 
Eileen.