praktijk Zonnestraal

the Reconnection®

Dr. Eric Pearl, de ontdekker van the Reconnection®, had als arts/chiropractor een succesvolle praktijk in Los Angeles.

Op advies van zijn receptioniste ontmoette Eric een Joodse zigeunerin op het strand van Venice Beach. Eigenlijk wilde hij deze vrouw niet ontmoeten maar toch zei iets in hem om te gaan. En hij wilde daarnaast echt geen 333 dollar betalen voor een consult. Uiteindelijk stemde Eric toe. De vrouw voerde een ritueel uit waarbij zijn lichaamsmeridianen opnieuw werden verbonden met de gridlijnen, het netwerk/raster rondom de aarde. Vanaf dat moment had Eric genezende handen………

Op een dag in 1993 nam een aantal van zijn patiënten tijdens hun behandeling vreemde verschijnselen en engelen waar. Tevens werden er via meerdere patiënten in trance dezelfde zinnen doorgegeven zoals : “Wij zijn hier om je te zeggen dat je door moet gaan”en “Wat jij doet is Licht en Informatie naar de aarde brengen”en “Wat jij doet is strengen en snaren opnieuw met elkaar verbinden”
Daarna vertelden ze over wonderbaarlijke genezingen van uiteenlopende aard b.v. epilepsie, reuma, arthritis, MS, chronisch vermoeidheidssyndroom en andere serieuze aandoeningen. Door dr. Eric Pearl ben ik opgeleid tot Reconnective Healing Practitioner in level I, II en level III.


“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet had kunnen dromen - een vorm die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld”.

dr.Eric Pearl.