U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat leer je bij de cursus Integrated EnergyTherapy® (kortweg IET®).

 

Er zijn 3 verschillende niveaus: de Basic, de Intermediate en de Advanced.

 

IET® Basic (basis) niveau: Je leert werken op fysiek en emotioneel niveau. Hierbij leer je een hartlink te maken. Je ontvangt een inwijding, een afstemming op de energiestraal van de engelen. Je leert werken met de IET® cellulaire geheugenkaart. Je leert de 5 minuten empowerment sessie. Je leert het behandelen van jezelf, anderen en op afstand. Afsluiten en aarden.

 

IET® Intermediate (tussenliggende) niveau: Je leert werken op mentaal en karmisch gebied. Je ontvangt een inwijding, een afstemming op de energiestraal van de engelen. Je krijgt uitleg over het menselijk energieveld (aura). Je leert het schoonmaken van de aura. Je leert IET® technieken en oefenen. Afsluiten en aarden.

 

IET® Advanced (gevorderde) niveau. Je leert krachtige technieken om het leven van jou (of dat van anderen) in een stroomversnelling te brengen zodat je je Zieledoel, je missie meer kunt gaan leven. Je ontvangt een inwijding, een afstemming op de energiestraal van de engelen. Je leert de hartgolf en hartnet techniek. Je leert de Zielester (8e chakra) schoonmaken. Je leert een hartstraal plaatsen. Afsluiten en aarden.

 

Na elk niveau krijg je een werkboek en een officieel IET certificaat van de Center of Being, Amerika. Er is geen vooropleiding nodig, iedereen kan het leren.