U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                                                                                           

 

kortweg IET® genoemd.       

Integrated Energy Therapy® (IET) is een bijzondere en krachtige energie behandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen. In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals b.v. boosheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid etc.           machteloosheid etc.

Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt. Maar soms kan het bij bepaalde gebeurtenissen te heftig en te veel zijn. Dan wordt het overschot aan emoties opgeslagen in het geheugen van onze cellen en in ons energieveld (de aura).

Deze emotioneel geladen energie in de cellen blijft in de cellen en veroorzaakt daar de energieblokkades, die de basis zijn van ziekten, pijn en mentale klachten. Bovendien laten deze blokkades in onze aura een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft voor weer zo’n zelfde soort ervaring.

Dit zorgt voor herhalende patronen in ons leven. Elke keer dat we in dat leven of in een volgend leven een soortgelijke gebeurtenis meemaken, geeft ons dat de kans om het dit keer beter te verwerken. Dit gaat net zolang door totdat deze blokkade opgeheven is. Door de IET behandeling te ontvangen wordt er door middel van handoplegging op 9 verschillende plaatsen op het lichaam gewerkt.

Het zorgt er niet alleen voor dat mensen weer lekker in hun vel komen te zitten, het zorgt er ook voor dat pijn, ziekte en klachten weer kunnen loslaten. Negatieve emoties worden omgezet in positieve emoties b.v. schuld - onschuld,  wantrouwen - vertrouwen, angst - bescherming.   

Bij IET® wordt gewerkt met de energiestraal van 9 speciale aartsengelen nl: Ariel, Raphael, Gabriel, Celestina, Cassiel, Faith, Daniel, Sarah en Michael.

Het is een energie heling methode van de 5e dimensie. De kenmerken van de 5e dimensie zijn dat het heel gemakkelijk en moeiteloos gaat, zonder bijwerkingen en dat het ook niet eerst slechter hoeft te worden voordat het beter gaat. Tijdens de behandeling voel je vooral ontspanning, warmte of juist koude of je moet gapen. Het verwerken van alles wat opgelost wordt door de IET gebeurt voornamelijk tijdens de slaap.

De behandeling kan ook op afstand ontvangen worden zodat je in je eigen ruimte kunt blijven. Na de behandeling is het belangrijk om extra water te drinken, dit om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

Wat verder heel mooi is bij de IET is dat als je zover bent er aan een speciale Zieledoel behandeling gewerkt kan worden. Hierbij worden blokkades weggewerkt die zitten op het nemen van stappen richting  je Zieledoel. Werken aan weerstanden bv: ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg etc. Weerstanden zitten voornamelijk op de armen.

Daarnaast hebben we ook vaak last van angst. Angst om stappen te ondernemen richting je Zieledoel zoals bv: dat het niet is wat je wilt, of angst voor je eigen grootsheid, wie ben ik om dit te mogen doen. Angst zit voornamelijk op onze benen.

De missie van Integrated Energy Therapy® is : “De wereld hart voor hart te genezen”.           Steven Thayer is de ontdekker van de IET, de ,, Center of Being" in Amerika.

                                                                       

Disclaimer;
Zoals bij alternatieve geneeswijzen geldt ook hier, indien nodig een arts/dierenarts raadplegen.