U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

                                                     

 

 Soul Body Fusion® is een proces waarbij er een samensmelten is van de ziel met het lichaam. Het helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Hierbij wordt er een balans gebracht tussen de trilling frequentie van je lichaam en de trilling frequentie van je ziel (je Hogere Bewustzijn). Je kunt meer vanuit je hart gaan stralen naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, naar de aarde.................

Jonette Crowley is de ontdekker van de Soul Body Fusion techniek. Zij is een moderne mystica en vanaf 1980 werkt ze samen met haar gidsen White Eagle en Mark. Jonette heeft 2 boeken geschreven 1 de Adelaar en de Condor en 2 Soul Body Fusion®, het ontbrekende stuk voor healing en meer.

Uitleg over de sessie:

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en beginnen we na een aantal voorbereidende oefeningen met de sessie. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze er tussen. Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je Hoger Bewustzijn ( vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam versterkt. Je  lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen voelen een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en de rechter hersen helft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.    Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma's worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

 

Soul Body Fusion® sessies.

a de 1e sessie is live in Enkhuizen

b de 2e sessie is 1 week na de 1e sessie

c de 3e sessie is 2 weken na de 2e sessie

b en c worden gegeven op afstand via de telefoon.

Kosten voor 3 sessies € 75,= te betalen tijdens de 1e sessie.

 

Het is tevens mogelijk de 3 sessies bij mij in de praktijk te ontvangen.

Kosten zijn hetzelfde.

 

                                                                       

Een aantal mogelijke effecten:

• meer energie

• meer zelfvertrouwen               

• blijer, gelukkiger

• meer in je kracht staan  

• gezonder

• beter grenzen aan kunnen geven

• kosmisch geaard zijn

• snelle spirituele groei

 

 

Disclaimer;
Zoals bij alternatieve geneeswijzen geldt ook hier, indien nodig een arts/dierenarts raadplegen.